Edellisestä blogipäivityksestä onkin aikaa. Meillä on ollut hiljaiseloa viime aikoina, sillä Justus satutti jalkansa viime viikolla emmekä ole päässeet edes normaalisti lenkkeilemään.

Justuksen jalka kipeytyi pellolla juoksennellessa viikko sitten keskiviikkona, heittelin sille lumipalloja siellä ja Justus varmaan astui johonkin kuoppaan tms. kun se yht'äkkiä seisoi kolmella jalalla eikä tahtonut laskea vasenta etujalkaa ollenkaan maahan. Onneksi kotimatka ei ollut kauhean pitkä, sillä en muista Justuksen koskaan ontuneen noin pahasti. Olin jo ihan paniikissa että nyt on käynyt pahemminkin, vaikka Justus ei mitenkään reagoinutkaan jalan vääntelyyn, paineluun ja kääntelyyn. Yleensähän Justus on tosi kipuherkkä ja ilmaisee kyllä heti jos johonkin sattuu. Järki sanoi että mistään vakavammasta ei varmaankaan ole kyse, mutta kyllähän se hurjalta näytti kun koira ei koko iltana liikkunut juuri mihinkään eikä laskenut kipeää jalkaa ollenkaan maahan.

Aamulla tilanne oli onneksi jo parempi, vaikka Justus ontui vielä ihan reippaasti. Töistä tultuani ontuminen oli vähentynyt entisestään ja mullakin alkoi paniikki hellittää. Eiliseen asti ollaan otettu rauhallisesti, ollaan tehty ihan vaan lyhyempiä remmilenkkejä ja nyt näyttää siltä että jalka on jo ihan kunnossa. Viikonloppuna yritetään varmaan käydä jo vähän metsässä juoksentelemassakin, kun koirassa alkaa olla virtaa enemmän kuin tarpeeksi! Tekee muuten aika makeat kaukokäskyt tällä hetkellä ;-)

Viikonloppuna oltiin Pasilassa yökylässä mun vanhempien luona. Lauantaina kävin Messukeskuksen Voittaja-näyttelyssä turistina ja päivystämässä hoffien rotukopilla. Kotiintuomisena oli kassikaupalla herkkuja Justukselle, mä olin tosi suosittu kun tulin kotiin :) Sunnuntaina oli hoffit kehässä ja piti mennä niitä katsomaan sinne, mutta en sitten päässytkään paikalle. Messarista kuuluikin sitten hienoja uutisia, sillä Kathrinan ihana Majja valittiin rotunsa parhaaksi ja sai Voittaja-08 tittelin! Majjan veli Magnus sai sertin ja Niinan Basti vara-sertin, joten hienosti meni heillä! Tuomarilla oli selvästi hyvä maku :)

Ihanaa kun tulee joulu ja viiden päivän loma, tulee kyllä tarpeeseen! Ensin nautitaan viikonlopusta, ohjelmassa on viimeiset jouluostokset sekä sunnuntaina kyläily Ohto-kummipojan luona. Eiköhän me keksitä Justuksen kanssakin jotain kivaa vapaapäivien kunniaksi, joten viikonloppua odotellessa...