Ensimmäiseksi tuoreimmat terveystiedot, Justuksella kaikki hyvin :) Pissaaminen helpottui itse asiassa jo samana iltana kuin oireet alkoivat eivätkä oireet ole palanneet. Antbioottikuuria on jäljellä vielä muutama päivä, toivotaan että oireet eivät palaa lääkityksen loputtua. Nyt on ollut kiva lenkkeillä Justuksen kanssa, kun ei ole tarvinnut koko ajan kytätä että ontuukohan se tai pissaako se kummallisesti, ollaan saatu mennä vaan!

Jouluaattona kävimme pitkästä aikaa yhdellä mun suosikkireitillä. Hiljaista oli, joten Justus sai olla vapaana osan lenkkiä ja osan sitten flexissä. Ihmisiä ei näkynyt, mutta metsän puolella oli varmaan jotain metsän eläviä kun Justuksen nenä kävi siihen malliin pusikoiden suuntaan. En jäänyt katsomaan mitä siellä oli, todennäköisesti peuroja. Tältä lenkillä näyttää kesällä, nyt siellä oli jopa lunta joissain kohdin!

 2182308.jpg

Eilen lähdimme illalla lenkille Maikun ja Justuksen tyttöystävän, kultsunartun Wilman kanssa. Erään kävelykadun varrelta lähti portaat alaspäin ja portailla makasi joku nuori mies puhuen puhelimeen. Justus näki tämän Epäilyttävän Tyypin jo kauempaa, mutta reagoi mieheen vasta kun oltiin ihan kohdalla: kova, matala murina sai miehen pomppaamaan ylös siitä ja kiljahtamaan puhelimeen että voi v*ttu kun säikähdin! Justus ei käynyt miehen lähelläkään eikä päästänyt mahtavaa vahtihaukkuaan, kunhan ilmoitti että sinut on huomattu. Ilmoitusmurinan jälkeen Justus jatkoi matkaansa, tehtävä suoritettu, mammakin huomasi että tuolla oli joku.

Eilen ja tänään on ollut vaihteeksi aurinkoista ja kiva pakkassää. Ihanaa kun ei ole märkää, se ainainen koiran pesu ja hiekkakasat lattialla käyvät jo hermoille. Saa nähdä tuleeko tänä talvena oikeaa lumi- ja pakkastalvea ollenkaan. Epäilen.