Kathrina, saako rahat takaisin jos kahdeksan vuoden jälkeen huomaa että tuo koira on ihan pimahtanut? Nauru 

Mä en kyllä viitsis palauttaa sitä kuitenkaan, on se kuiteskin niin ihana!

Tänään Justuksella on siis ollut varsinainen hepulipäivä. Töiden jälkeisellä lenkillä ensimmäinen hepulinpoikanen tuli jo hissiä odotellessa, hyvä ettei Justus mennyt siinä rytäkässä portaita alas ihan mukkelis-makkelis. Hississä komento "peruuta" tuotti mukavan pompahduksen taaksepäin, onneks ei oltu vielä liikkeessä ettei hissi jäänyt jumiin tai mitään. Ulkona vauhtia riitti niin että mulla on käsi venynyt varmaan kaks senttiä, minkä lisäksi jokainen viekkuun -komento (käskysana sarjassamme näin komennat hovawarttiaKieli ulkona) sai aikaiseksi loikkaa vähän suuntaan jos toiseenkin.

Tähän hepulointiin on valitettavasti syykin, nimittäin viime viikon maanantain samanlainen hepulipäivä. Silloin päästin Justuksen nurmikentälle vähän irroittelemaan ja jalka muljahti taasOtsan rypistys Tai en itse asiassa taaskaan nähnyt mitä tapahtui, siinä se loikki ja pomppi ja piehtaroi ja yht'äkkiä ontui toista etujalkaa. Kipeä jalka oli sama kuin ennen joulua, mutta tälläkään kertaa Justus ei jalkaa aristanut vaikka sitä painelin ja vääntelin. Ontuminen ei myöskään ollut niin pahaa kuin edellisellä kerralla. Maanantain jälkeen ollaan siis otettu rauhallisesti, ensin muutama päivä pelkkiä pissalenkkejä, sitten vähitellen pitempää lenkkiä. Lauantaina tehtiin jo pari pitempää lenkkiä, mutta illalla se sitten vähän könkkäsi taas, joten ei muuta kuin lyhentämään lenkkiä.

Tällä hetkellä näyttäis siltä että jalka on kestänyt tämän päivän pomppimiset eikä Justus kai tuolla tavalla pomppisikaan jos johonkin sattuisi. Ajattelin kuitenkin että mieluummin pidän koiraa pikkulenkityksellä pari päivää liian kauan kuin pari päivää liian vähän. Toivotaan nyt että lepo on tehnyt tehtävänsä eikä jalka jatkossa vaivaa.

Tämän päivän hepulilenkille otin mukaan muutaman tunnarikapulan, joita piilottelin lumeen ja Justus sai vähän aivoille ja nenälle työtä etsiessään kapuloita hangesta. Nopeasti ne sieltä löytyivät ja palikoiden tuonti mulle olis ollu muuten ihan hyvää, mutta kun niistä EI ole tarkoitus tehdä hammastikkuja!!!Huuto  Kaksi kapulaa se pureskeli muutaman metrin matkalla sellaiseen kuntoon että niitä ei enää viitsi käyttää ollenkaan, toinen taisi ihan haljeta kunnolla. Täytyy jossain vaiheessa kokeilla miten se tuo tavallisen noutokapulan, aikaisemmin pureskelu ei kyllä ole ollut mikään ongelma.

Että tämmöinen vire meillä maanantaipäivänä. Vauhdikas alku viikolleHymy