Justuksen kanssa kaikki näytti jo paremmalta, oireet hävisivät parissa päivässä. Ilmeisesti hormonipiikin vaikutuksesta Justus kävi kuitenkin iltaisin ihan ylikierroksilla, iltalenkin jälkeen kesti yli tunti ennen kuin se rauhoittui nukkumaan. Sitä ennen se kävi paneskelemassa sohvatyynyjä ja sängyn tyynyä ja vinkui ja läähätti. Soitinkin eläinlääkäriin viime viikolla ja varasin Justukselle ajan kastraatioon. Leikkausaika saatiin torstaille 25.6.

Sunnuntaista tiistaihin olimme kyläilemässä vanhempieni luona Pasilassa. Visiitin oli tarkoitus olla yhden yön mittainen, mutta venyi sitten kahdeksi yöksi. Tiistaina kotiutuessamme kaikki oli vielä hyvin, mutta keskiviikkona töistä tullessani kotona oli odottamaton yllätys: Justus oli pissannut lattialle. Tätä ei ole tapahtunut kertaakaan sen jälkeen kun Justus oppi sisäsiistiksi. Se ei ollut yksin kotona yhtään sen pitempää aikaa kuin muinakaan päivinä eikä se ollut juonut epänormaalisti. Lenkillä kaikki oli ok, se liikkui ihan tavallisesti ja pissasi ja kakkasi. Illalla sitten huomasin että se alkoi taas olla kankea käydessään makuulle ja noustessaan siitä minkä lisäksi se örisi kovasti käydessään nukkumaan.

Aamulla Justus oli edelleen kankea eikä venytellyt, minkä se normaalisti tekee aina. Ulkona sen sijaan ei ongelmia. Töihin päästyäni soitin eläinlääkärille että mitäs nyt ja sieltä määrättiin uusi antibioottikuuri ja sanottiin että ei tarvitse tulla käymään koska tuo lääkäri- ja leikkausaika on noin lähellä. Kotiin tullessani jännitin kovasti miten Justus voi. Pissaa ei ollut tullut sisälle, mutta Justus oli edelleen kankea makuulle käymisen suhteen.

Nyt illalla annoin Justukselle puolikkaan Rimadylin, toivottavasti se auttaa Justusta nukkumaan rauhallisesti. Muuten tilanne on ennallaan, tosin vähän tuntuisi siltä että Rimadyl on auttanut ja makuulle käyminen on hieman sutjakkaampaa eikä Justuksen tarvitse öristä niin kovasti.

Mä olen todella huolissani Justuksen voinnista, tuntuu että ruokahalua ei oikein ole (itselläni siis) ja vatsa on jännityksestä sekaisin. Mun kohdalla tosin muutaman päivän paasto olisi vain hyväksi Nauru Kuvittelisin että eturauhanen on se, joka näitä ongelmia nyt aiheuttaa, mutta kuitenkin pelkään että kyse onkin jostain muusta. Näin jo joku yö painajaisia että vein Justuksen lääkäriin, lasku oli 3000 euroa ja tuomio että ei sitä voi parantaaOtsan rypistys Nyt täytyy vaan toivoa että antibiootit auttavat ja Justus saadaan leikattua viikon kuluttua ja että leikkauksesta on se hyöty mitä siitä nyt toivotaankin. Erinäisiä kyyneleitä on tässä tullut vuodatettua, Niinalle iso kiitos kun olet jaksanut kuunnella ja lohduttaa!

Meidän juhannuksemme ainakin alkaa mollivoittoisissa merkeissä, kovasti toivon että fiilikset kohoaisivat tässä viikonlopun aikana. Kaikille muille toivotamme hauskaa juhannusta, olkaa ihmisiksiKieli ulkona