Äkkiä on taas viikot kulunu ja blogipäivitykset jääneet tekemättä. Mitään erikoista ei siis ole tällä välillä tapahtunut, mutta ehkä jotain pientä kirjoittamisen arvoista kuitenkin. Kuten toissailtana, kun Justus yht'äkkiä iltaruuan jälkeen tuli kohti sohvaa ja alkoi hamuta sohvatyynyä paneskellakseen sitä Tätä ei ole tapahtunut kertaakaan viime kesäisen kastraation jälkeen ja täytyy sanoa että Justus näytti itsekin siltä ettei oikein tiedä mitä on tekemässä. Kai sille tuli joku flashback menneisyydestä että näin hän on ennenkin tehnyt Saapa nähdä miten kovasti hajut siihen nyt vaikuttavat kun juoksuisia narttuja alkaa olla vähän joka paikassa. Aikaisemminhan kevät oli jossain vaiheessa aina hyvinkin hankalaa aikaa, mutta leikkauksen jälkeen on tuntunut että hajumaailmassa eläminen olisi menneisyyttä, joten katsotaan nyt jatkuuko elämä samaan tahtiin.

Sopivien lenkkimaastojen löytäminen on tällä hetkellä hieman hankalaa. Pellolle ei oikein voi enää mennä kun aurinko on pehmentänyt lumen niin että hankeen uppoaa joka askeleella ja lunta on edelleen niin paljon, että eteneminen on sitten hyvin hankalaa. Viime viikonloppuna mä jopa mietin että pitäisiköhän mun edetä pitävämmälle alustalle ryömimällä Selvisin sinne kuitenkin epämääräisesti raahautumalla ja Justuksesta se oli hirveän hauskaa, ihan selvästi joku uusi leikki! Jalkakäytävät ovat jo sulia, mutta inhottavien hiekoituskivien peitossa. Justuksella on anturat tosi kuivuneet ja vähän halkeilleetkin, joten se vähän arastelee tuolla hiekoituksella kävelemistä. Paremmalla alustalla liikkuu sitten ihan normaalisti. Olen yrittänyt hoitaa tassuja Tummelilla, ehkä siitä on jotain apua. Ainakin Justus nauttii kun hieron anturoita samalla kun levitän niille rasvaa, sillä menee silloin ihan silmät kiinni.

Talvella tiet oli meilläpäin hienossa lenkkeilykunnossa ja metsäänkin oli muotoutunut polku jota kulkea.

Kevään tullen on treeni-intokin taas lisääntynyt. Kotona olen alkanut opettaa Justukselle ohjatun noudon suuntia ja alkuopetus on ainakin sujunut tosi hienosti! Viikolla pakkasin treenikamoja reppuun ja kävimme pitkästä aikaa tekemässä enemmänkin hommia. Justus oli tosi innoissaan ja liikkeet sujuivat oikein hyvin. Olin aikaisemmin ottanut lenkeillä kaukokäskyjä ja Justus ei välillä hievahtanutkaan kun annoin ensimmäisen istumiskäskyn, mutta nyt kun sitä oli vähän viritelty niin asennonvaihdot sujuivat tosi sutjakkaasti Noutoa otin ohjatun noudon kapulalla, ei mitään ongelmaa vaikka kyseinen kapula oli käytössä ensimmäistä kertaa.

Iloista pääsiäistä kaikille!