Se olis sitte enää viis tuntia jäljellä tätä vuotta... hitsi että aika kuluu nopeasti! Täällä on ollut yllättävän hiljaista rakettien ja paukkeen suhteen vielä tänäänkin, mutta nyt kuuden jälkeen alkoi sitten paukkua. Ja antaa paukkua kunhan eivät jalkoihin raketteja heittele, Justus ei näin kotona (eikä ulkonakaan) korvaansa lotkauta mokomalle räiskinnälle. 

Joulukin sitten tuli ja meni ja kilttejäkin olimme olleet kun saimme Justuksen kanssa molemmat lahjoja. 

Justuksen ihanasti tuoksuvasta rapisevasta paketista löytyi Jumbone-luu, joka on Justuksen ykkösherkkua! (kuten myös possunkorvat ja dentastixit ja makkara ja lihapullat ja... )    Iltaruualla kuppiin tuli kunnon jouluateria, kinkkua ja maksa- ja porkkanalaatikkoa. Niitä sitten sulateltiin hepuloimalla lumihangessa     

Tämä kuva on Somerolta, jossa lunta oli vaan murto-osa siitä mitä pääkaupunkiseudulla on lunta. Täytyy ottaa joku päivä kamera mukaan ja ottaa kuvia koirasta ja kunnon hangesta!

Justuksen päälahja haettiin tänään. Ihastuin kaupassa isoon ja muhkeaan koiranpetiin ja pakkohan se oli hakea Justukselle lahjaksi. Näin talvisaikaan Justus on nukkunut tosi paljon sängyssä ja sohvalla, joten arvelin sen tykkäävän omasta pehmeästä pedistä. No, toistaiseksi se on lähinnä mulkoillut petiä sen näköisenä että hittoako olet tunkenut tavaroita mun nukkumapaikalle, mutta eiköhän se siihen totu. Ja jos ei totu niin mä otan sen omaksi muhkukseni

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin päätämme raportoinnin vuodelta 2010 ja toivotamme kaikille ONNELLISTA UUTTA VUOTTA 2011!!!