Viikko 10-vuotissynttäreiden jälkeen lähdimme viettämään viikonloppua tutulle Someron vuokramökille. Sinä viikonloppuna alkoivat pakkaset ja piru vie siellä oli KYLMÄ!!! Ulkona ei voinut olla kuin varttitunnin kerrallaan eikä sisälläkään ollut mitenkään turhan lämmin. Justus kyllä tykkäsi kun ulkona ei ollut liukasta ja pihalla sai olla vapaana, se juoksi siellä sydämensä kyllyydestä ja se juoksi lujaa! Silmänvalkuiaiset vaan muljuivat kun hoffihepuli sai vallan ja sitten mentiin. Välillä sitten leikittiin risuilla

ja välillä kyytiä saivat saunapuut.

Jos muuta pureskeltavaa ei löytynyt, niin sitten nakerrettiin vähän mamman hanskoja tai hihaa: tuu riekkumaan!

Hepuleiden aikaan Justus ei näyttänyt lainkaan vanhalta tai kipeältä, mutta nyt sitten viimeisten parin viikon aikana sen liikkuminen on näyttänyt ajoittain kovin vaikealta :(  Huonompaan suuntaan on menty, en tiedä johtuuko se sitten pakkasista tai siitä että se on jonkun verran liukastellut ulkona, vai alkaako takapää sitten heikentyä ihan tosissaan. Tilanne tuntuu kuitenkin elävän koko ajan, Justuksen vointi ja liikkuminen voi vaihdella paljonkin ihan päivänkin aikana. Mä yritän sitten pähkäillä että mikä on milloinkin oikea määrä liikuntaa, pitäisikö ottaa rauhallisesti ja levätä vai yrittää tehdä pitempää lenkkiä jotta ne vähäisetkin jäljellä olevat lihakset eivät katoaisi ihan kokonaan. *huokaus* Iloinen ja pirteä Justus on kuitenkin ja ulkoilee mielellään, joten ehkä peli ei ole vielä kokonaan menetetty.

Viikko sitten käytin Justuksen Niinan käsiteltävänä. Toisesta etujalasta löytyi vähän sanomista, etureidet olivat kireät ja selässä oli pari kireää kohtaa, mutta muuten Justus oli ihan ok. Selässä sillä taitaa kyllä olla jotain, koska se ei seiso suorana vaan aavistuksen mutkalla ja paino ei jakaudu tasaisesti molemmille takajaloille. Täytyy nyt miettiä että olisiko jotain mitä tuolle voisi tehdä, akupunktiota tai osteopaatin käsittelyä tai jotain. Uimista ollaan nyt mietitty, joten katsotaan josko tässä joku päivä suunnistettais Hyvinkäälle polskimaan.