Olipa siellä lämmin! Rohkeimmat kulkevat jo t-paidoissa ja jopa shortseissa, mulla oli sentään vielä ohut pitkähihainen pusero ohuen takin alla. Myönnettäköön, että vähempikin olisi riittänyt, hiki tuli. Päivän pitemmän lenkin säästin illaksi, silloin on varmasti mukavan lämmintä mutta ei kuuma.

Paljon on ehtinyt tapahtua edellisen päivityksen jälkeen. Reilu viikko sitten kokoonnuimme taas rakennusetsintätreeneihin. Päivä venähti pitkäksi kun mukana oli paljon koiria ja ohjelmaan kuului tietenkin myös seurustelua ruuan ääressä, tällä kerralla pizzataksi sai ison tilauksen joka ei sitten mennyt ihan putkeen... mutta tässäkin tapauksessa loppu hyvin kaikki hyvin. Etsintäpuuhat suoritettiin samassa tilassa kuin viimeksikin eikä yksikään maalimies jäänyt löytymättä. Justus oli oikein reipas, liikkuminen rakennuksessa ei tuottanut sille minkäänlaisia vaikeuksia. Maalimiehet löytyivät ihan ok, Rosa oli sen verran jännittävässä piilossa että siellä Justus oli ehkä hieman epävarma että mitäs tämä nyt on. Justukselle ei ole opetettu minkäänlaista ilmaisua joten nyt kokeiltiin että haukkuisiko se. Ja haukkuihan se. Aluksi vähän epävarmasti, mutta kun tajusi että tästähän saa namia niin ihan komea haukkuhan sieltä tuli. Piilolla sitä ei vielä haukutettu, ehkä joskus yritetään sitäkin. Oikein mukava päivä oli jälleenHymy

Keskiviikkona kävimme Justuksen kanssa Vermossa raveissa, kun halusin ostaa sieltä yhden kirjan ja raveissa oli pari lähtöä, tai oikeastaan pari hevosta, jotka halusin nähdä. Lähtöjen välissä otin Justuksen kanssa vähän toko-juttuja. Justus oli tosi innokas eikä ottanut taustametelistä tai ihmisistä häiriötä. Seuraaminenkin oli oikein mallikasta! Katsomon puolella kävimme ottamassa kaukokäskyjä lyhyellä matkalla koira kytkettynä, hienosti meni eikä Justus kiinnittänyt yhtään huomiota läheiseen yleisöön. Tälläisissä tapahtumissa ja paikoissa on tosi hyvä käydä treenaamassa häiriötä ja itseluottamus nousee kun huomaa että Justus toimii erinomaisesti hälinästä välittämättä.

Nyt kun lumet on sulaneet ja hiihtoladut hävinneet niin meidänkin lenkkeilyreittien määrä on lisääntynyt huomattavasti. Pari viikkoa sitten käytiin Pitkäkoskella kiertämässä 6km lenkki ja viime viikolla käytiin kahdesti Petikossa 5km lenkki. Ajallisesti molempiin lenkkeihin menee suunnilleen saman verran, Petikon reitti on sen verran mäkisempää maastoa että siellä joutuu rehkimään enemmän päästäkseen takaisin lähtöpisteeseen. Mun suosikkilenkille emme ole vielä uskaltautuneet, sen reitin pohja on niin "luonnontilainen" että reitti on varmaan vielä mutainen ja märkä. Vaikka haittaako tuokaan, pitää vaan laittaa jotkut ikivanhat lenkkarit jalkaan siltä varalta että kenkä jää mutaan kiinni Kieli ulkona

Lauantaina meillä onkin ohjelmassa näyttely Somerolla. Justus on ollut kehässä viimeksi neljä vuotta sitten, nyt ajattelin että vien sen näytille kun Justus menee jo veteraaniluokkaan. Katsotaan kuin meitin siellä käy, menestysodotuksia ei todellakaan ole kun jätkis on vähän hassun näköinen -vaikka se toki mun mielestä onkin kaikkein kauneinPusu Näytelmätunnelmista lisää kun kotiudutaan reissusta lauantaina!