No niin, nyt se on sitten tehty. Justukselta poistettiin tänään pallit ja siinä samassa myös pienet patit korvan alta. Mä jännitin operaatiota kovasti, mutta ilmeisesti kaikki on sujunut niin kuin pitääkin. Leikkaavaa lääkäriä vähän nauratti kun hän luki Justuksen tiedoista että sille on edelliskerralla (lohjennutta kynttä poistettaessa) annettu nukutusainetta annos, joka yleensä annetaan 20-kiloiselle koiralle! Justus on aina nukahtanut hyvin, olenkin sanonut että se nukahtaa kun sille vaan näyttää sitä ruiskua, mutta pariin otteeseen se on herännyt vähän huonosti. Näillä tiedoilla varustettuna lääkäri annosteli nyt nukutusaineen. Nukahtaminen kesti nyt jonkun aikaa, mutta ilmeisesti annos oli aika pieni kun lääkäri totesi että jaa, nukahti se sitten tuollakin määrällä. Olin jo varautunut että operaatioon ja heräämiseen kuluu pitkäkin aika, mutta sanoivatkin että Justusta voi tulla hakemaan jo tunnin kuluttua.

Kun palasin isäni kanssa eläinlääkäriin, Justus oli heräilemässä. Kun minä menin sitä rapsuttelemaan, tuntui että se ei reagoinut ollenkaan, mutta kun iskä tuli pari minuuttia myöhemmin, Justus heilautti häntäänsä. Tässä vaiheessa mä olin vähän loukkantunut, iskää se kyllä tervehtii mutta ei muaPäättämätön Hetikohta tämän jälkeen poistuin huoneesta kysyäkseni hoitajalta vielä jotain ohjetta ja samassa kuului kauhea rysäys kun Justus ryntäsi mun perään. Jee, kyllä se sittenkin tykkää mammastaPusu

Yllättävän äkkiä Justus siis heräsi ja pysyi kohtalaisen hyvin jaloillaan. Tämä oli mulle tosi huojentavaa, sillä kerran meni yli tunti ennen kuin se heräsi ja se alkoi jo olla vähän huolestuttavaa. Nyt Justus sitten makaa tuossa olohuoneen lattialla ja on edelleen aikalailla kanttuvei. Saapa nähdä päästäänkö tänä iltana edes iltapissalle, ehkä sen saa vielä ulos mutta "osaako" se sitten pissata onkin ihan toinen juttu. Korvan alla olevat tikit tuntuvat kutittavan sitä jonkun verran, mutta vielä en ole laittanut sille kauluria estämään raapimista. Kastroinnin haavan ompeleet ovat itsestäänsulavia, mutta nämä korvan tikit pitää käydä poistattamassa 1,5 viikon kuluttua.

Tässä pari kuvaa kertomaan siitä, miksi Justus päätyi menettämään sukukalleutensa..

1246030735_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1246030759_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Justus on viime päivinä vaikuttanut selkeästi pirteämmältä, joten toivotaan että vaivat ovat jääneet pallien mukana eläinlääkärin vastaanotolle! Jonkun aikaa tässä täytyy vielä ottaa rauhallisemmin, mutta toivotaan että mökillä Justus saa sitten elää täyttä koiranelämää uimareissuineen ja hoffihepuleineen.